beste mifi routers

Wat zijn de beste mifi routers?

Zowel mifi routers als dongles zijn een goede optie om een wifi hotspot te creëren. Het voordeel van mifi routers is dat je deze overal kunt gebruiken, je kunt hem dus in de auto leggen voor wifi in de auto. Terwijl je reist kun je hem opladen door hem via een USB stekker aan te sluiten op de 12volt aansluiting in de auto. Eenmaal aangekomen op bestemming neem je de mifi router net zo gemakkelijk en met een volle accu mee.

De meeste mifi routers hebben een accu die tot 10 uur mee gaat en waar je tussen de 10 en 32 apparaten tegelijkertijd verbinding mee kunt laten maken. Sommige mifi routers hebben extra functies zoals een geheugenkaartlezer waarmee je bestanden kunt delen tussen de verschillende devices en werken sommige als een powerbank en kun je andere apparaten opladen met je mifi router.

Simkaart.

Het enige wat je naast een mifi router nog nodig hebt is een simkaart met een databundel. Dit kan een prepaid simkaart zijn of met een abonnement. Je kunt je eigen simkaart gebruiken, of deze uitbreiden met een duo sim. Of eventueel een apart Sim only abonnement afsluiten. Zo heb je in combinatie met je mifi router altijd en overal toegang tot het internet.

Om je zoek toch naar een perfecte mifi router wat makkelijker te maken hebben wij hier onder de beste mifi routers neer gezet.

De beste Mifi routers.

TP-LINK M7350

Mifi router TP-LINK M7350

De TP-Link M7350 heeft een powerbank functie en bied de optie om zonder stekker tot 15 apparaten te kunnen voorzien van een sterk wifi signaal. Omdat deze mifi router via mobiel internet werkt heb je wel een data simkaart nodig. Dit kan een Sim Only of een prepaid simkaart zijn.

Tot 15 apparaten.

Extra’s: Micro SD geheugenkaart lezer – Dual-band wifi.

Prijs: € 93,44

Meer Informatie  

NETGEAR NIGHTHAWK M1

Netgear Nighthawk M1 - beste mifi router

Creëer waar en wanneer je maar wilt je eigen supersnelle wifi hotspot met de Netgear Nighthawk M1. Het enige wat je naast deze mifi router nog nodig hebt is een Simkaart met een Sim Only abonnement of een prepaid simkaart en je kunt direct eenvoudig een wifi hotspot opzetten voor maximaal 32 apparaten.

Dual band hotspot met 1 Gbps.

Extra’s: Micro SD geheugenkaart lezer – Dual-band wifi.

Prijs: € 299,-

Meer Informatie  

TP-LINK M7650

TP Link M7650 - best geteste mifi router voor op vakantie

De TP-Link M7650 is een van de betere Mifi routers waarmee je tot wel 32 apparaten verbinding kunt laten maken. Door de hoge download snelheidscapaciteit van 600 Mbps en de 4G+ verbinding kunt je altijd overal films streamen in 4k kwaliteit terwijl je bestanden upload naar de cloud.

Tot 32 apparaten.

Extra’s: Micro SD geheugenkaart lezer – Dual-band wifi.

Prijs: € 169,-

Meer Informatie  

HUAWEI E5885Ls-93a

Huawei E5885Ls-93a

Met download snelheden tot 300 Mbps surf je met wel 32 apparaten tegelijkertijd op het internet via deze mifi router van Huawei. Hij is simlockvrij en werkt met de simkaarten van alle providers. Het enige wat jij nog moet doen is je simkaart installeren en ongelimiteerd genieten van 4K streaming en internetten.

Tot 32 apparaten.

Extra’s: Single-band (2.4 GHz) & Dual-band (5 GHz)

Prijs: € 154,99

Meer Informatie  

TP-LINK M7450

TP Link M7450 Mifi router

De TP-Link M7450 heeft snelheden tot 300 Mbps bij gebruik van een 4G netwerk. De accu gaat 15 uur mee en kun je tot wel 32 apparaten verbinden met deze mobiele router. Via een app op je telefoon kun je de hotspot bedienen en makkelijk aan of uitzetten.

 

Tot 32 apparaten.

Extra’s: Dual-band

Prijs: € 149,99

Meer Informatie  

Huawei E5785Lh-22c

Huawei E5785Lh-22c

Op het schermpje zie je alle essentiële informatie, zoals batterijduur, de verbindingsstatus en het dataverbruik. Daarnaast kun je hem ook als powerbank gebruiken. De router werkt met zowel 3G, 4G als 4G+ netwerken. Voor een nog groter bereik kun je extra antennes apart bestellen en deze aansluiten.

Tot 10 apparaten.

Extra’s: Dual-band

Prijs: € 128,-

Meer Informatie  

Om wifi in de auto te creëren zijn er meerdere mogelijkheden. Een mifi router is een erg voor de hand liggende oplossing waar je veel pleier van kunt hebben omdat je de routers ook mee kunt nemen wanneer je niet in de auto bent. De meeste mifi routers zijn niet heel groot en passen makkelijk in je zak en wegen bijna niets. Daarom zijn deze erg geschikt om waar dan ook een wifi hotspot te creëren waar je meerdere apparaten op aan kunt sluiten.

Mocht je nog vragen hebben over de mifi routers of een vraag over wifi in de auto in het algemeen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.