wifi in de auto in het buitenland

Wifi in de auto in het buitenland – Wifi met mifi voor onderweg.

Nu je overal in Europa gebruik kunt maken van je databundel en telefoonabonnement, zonder dat daar extra data roaming kosten bijkomen. Kun je met de hulp van een mifi router overal snel een eigen wifi netwerk opzetten. Hoe Mifi werkt kun je hier lezen, en waarom dit handig is in de auto voor onderweg lees je hier. Naast de luxe van een wifi netwerk en internet in de auto voor onderweg. Is een mifi router ook een ideale oplossing voor wifi in de auto in het buitenland, voor wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent.

Wat is mifi?

Een mifi router is in feite een mobiele wifi router. Het enige verschil is dus dat een mifi router gemaakt is voor onderweg en je hem overal kunt gebruiken. Dit zijn vaak kleine apparaatjes die in je broekzak passen en een accu hebben die je kunt opladen. Naast een opgeladen batterij heeft een mifi router ook een simkaart nodig met daarop een data-abonnement. Met dit data abonnement en de mifi router kun je overal een wifi netwerk opzetten. Waar tot wel 10 apparaten zoals, je telefoon, een tablet maar ook een laptop verbinding mee kunnen maken en toegang tot het internet mee krijgen.

Wifi in de auto in het buitenland.

Met een mifi router kun je een permanent wifi netwerk in je auto creëren, waarmee je altijd in de auto het internet op kunt. Denk aan de kinderen die op de achterbank zitten met een tablet. Maar ook werkgerelateerd kan dit erg handig zijn. Denk hierbij aan een directeur die zich laat rijden door een chauffeur en wilt werken in de auto. Naast deze twee simpele voorbeelden. Is er niets zo handig als deze internet functie in de auto wanneer je juist in het buitenland bent. En onderweg bent naar je vakantie bestemming.

Wifi in de auto in het buitenland is tegenwoordig erg toegankelijk, omdat je in heel Europa gebruik kunt maken van je data-abonnement zonder dat je daar extra kosten voor hoeft te betalen. Je kunt ook op je vakantie bestemming net zo makkelijk en snel internetten op je telefoon of tablet zoals je dat in Nederland doet.

Onderweg internetten.

Wifi in de auto in het buitenland is super leuk en handig voor tijdens een lange reis. Kinderen kunnen net zo gemakkelijk bijvoorbeeld Youtube of Netflix kijken terwijl ze op de achterbank zitten. Spelletjes downloaden, en internet websites bezoeken. Dit maakt de lange auto reis een stuk aangenamer voor zowel kinderen als de ouders.

Daarnaast kun je met een mifi router op exact dezelfde manier genieten van het internet op je vakantie bestemming. De mobiele router neem je door z,n formaat overal makkelijk mee naar toe. Dus ook in je appartement, tent, caravan, of tijdens een uitstapje heb je altijd een wifi netwerk bij je. Zo kun je bijvoorbeeld ook op je vakantie genieten van je favoriete Netflix serie. Of toch nog even stiekem je mail checken. Of je volgende bestemming / uitstapje opzoeken.

Enkele voordelen van Wifi in de auto in het buitenland samengevat.wifi in de auto in het buitenland

  • Je bent altijd en overal online.
  • Je bent niet afhankelijk van de slechte lokale wifi netwerken.
  • Je eigen veilige wifi netwerk.
  • Een mifi router is erg klein en licht, daardoor makkelijk bij je te dragen.
  • Je kunt met meerdere mensen / apparaten online zijn op het zelfde wifi netwerk.
  • Internetten, Netflixen, Youtuben etc in de auto onderweg en op bestemming.

 

Wat heb je nodig voor wifi in de auto in het buitenland?

Ten eerste heb je een mifi router nodig. Omdat er nogal veel verschillende merken en modellen te koop zijn, hebben wij de beste voor je op een rij gezet. je vind ze door op onderstaande knop te klikken. Je wordt dan naar de pagina met de beste mifi routers voor onderweg geleid.

Naar Mifi Routers  

  • Simkaart.

Naast een mifi router heb je ook een simkaart nodig. Dit kan natuurlijk een data only abonnement zijn. aangezien je er niet mee belt. Omdat de meeste mensen al beschikken over een mobiel telefoonabonnement met een bel en data bundel. Kun je het beste deze gebruiken. Dit is wel afhankelijk van de grote van je databundel. Wanneer je met meerdere mensen het internet op gaat. Of je kinderen laat netflixen en youtuben tijdens de vakantie, dan kan het erg snel gaan met de MB’s.

  • Databundel

Zorg er dus voor dat je databundel toereikend is en groot genoeg is voor het geen wat je ermee wilt gaan doen. Is dit niet het geval dan kun je deze altijd bij je provider vergroten en hiermee voorkomen dat je buiten je bundel gaat internetten. Vervolgens wil je natuurlijk niet de simkaart die je in je telefoon hebt zitten, gebruiken voor in de mifi router. Het beste is daarom om een Duo sim aan te vragen. De meeste providers bieden deze optie. Bij sommige zoals Vodafone heb je zelfs een MB verdeler en kun je enkel je databundel op meerdere apparaten delen.

  • Sim only.

Een andere optie is om een sim only abonnement aan te schaffen. Dan heb je een apart data-abonnement voor de mifi router voor wifi in de auto in het buitenland en onderweg. Je kunt dan de bel bundel heel laag houden. Aangezien je er niet mee gaat bellen. En juist een grotere databundel nemen van enkele gigabytes. Wij hebben hiervoor een speciale pagina ingericht waarmee je het ideale sim only abonnement mee kunt vinden. Je stelt zelf in hoeveel GB’s je wilt hebben. En krijgt vervolgens ene mooi overzicht van de beschikbare providers met de opties en prijzen netjes erbij vermeld. Zo weet je dat je nooit teveel betaald voor een abonnement. Gebruik onderstaande knop op naar deze de sim only abonnementen te gaan.

Naar Data abonnementen  

Bewaren

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.